Contact

Heb je een vraag en staat deze niet omschreven in de 'veelgestelde vragen'-sectie, of wil je om een andere reden in contact komen met de zeilschool, dan kan dat op de volgende manieren:

Over de cursist-inschrijvingen

Voor meer informatie over de inschrijvingen kun je contact opnemen met Samantha Heerschop. Zij is bij voorkeur te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Eventueel kan er ook gebeld worden op 06-25036732. In verband met onregelmatige werktijden kan niet gegarandeerd worden dat de telefoon altijd opgenomen wordt, daarom gaat de voorkeur uit naar communicatie per e-mail.

Inhoudelijk over de weken, de zeilschool of over Scouts Online

Voor vragen over ScoutsOnline, de cursussen of de zeilschool kun je terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of post een berichtje op de Facebookpagina van de zeilschool.

Over medewerkers zaken

Neem over medewerkerszaken ook contact op met Samantha Heerschop. Zij is te bereiken via de e-mail. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zet in het mailtje je naam adres, woonplaats en telefoonnummer. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Eventueel kan er ook gebeld worden op 06-25036732. Ook hier geldt dat de voorkeur uit gaat naar e-mail.

Over de site

Voor opmerkingen en tips kan de Facilitaire Dienst gemaild worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adresgegevens

Bezoekadres
Harderdijk 11
3898LP Zeewolde

(dit adres is te gebruiken voor navigatiesystemen en verjaardagskaarten)

Postadres
Postbus 210
3830 AE Leusden
(dit adres is te gebruiken voor overige post)

Inschrijven 2018

 

EZVW: 28 april t/m 5 mei (VOL!)
ZI-weekend: 10 mei t/m 13 mei


Week 1 (16+): 14 juli t/m 20 juli
Week 2: 21 juli t/m 27 juli
Week 3: 28 juli t/m 3 augustus
Week 4: 18 augustus t/m 24 augustus
Week 5 (16+): 25 augustus t/m 31 augustus

Schrijf je in!