Inschrijven

Heb je zin gekregen in een week zeilles, dan vind je hier de uitleg over hoe je je in kunt schrijven.

Er zijn twee manieren van inschrijven mogelijk:

• inschrijving voor leden van Scouting Nederland
  • inschrijving voor niet-leden

Leden van Scouting Nederland

Het inschrijven voor leden van Scouting Nederland gaat via Scouts Online, het digitale inschrijfsysteem van Scouting Nederland. Volg de volgende stappen:

• Zoek je Scoutcard of je Scoutinglidmaatschapnummer.
  • Met je lidnummer, geboortedatum en emailadres kan je hier een account aanvragen (als je deze al hebt hoeft dit niet), je krijgt dan een e-mail toegestuurd om je account te kunnen activeren.
  • Log hier in met jouw accountnaam en wachtwoord.
  • Klik linksboven op het menu 'Mijn Scouting'
  • Klik onder het submenu 'Spel' op 'Inschrijven trainingen'
  • Klik in het scherm op 'Zeilschool 2017'.
  • Klik in het scherm op inschrijfformulier naar keuze.
  • Vul het volledig in en vergeet niet op 'verzenden' te klikken.
  • Bij een succesvolle inschrijving ontvang je automatisch een bevestigingsmailtje en kan je in je account zien, dat je bent ingeschreven voor de zeilschool.

Let op: Dit jaar kunnen er in elke week 8 mensen per scoutinggroep worden ingeschreven, in tegenstelling tot een onbeperkt aantal. Dit is om te zorgen dat de groepen beter verdeeld worden over de weken en iedereen gelijke kansen heeft om zich in te schrijven.

Niet-Scoutingleden

Ook niet-leden zijn van harte welkom. Op de volgende manier is het mogelijk toegang te krijgen tot Scouts Online, het digitale inschrijfsysteem van Scouting Nederland:

Kies uit onderstaand overzicht de cursus waar je jezelf voor wilt inschrijven. Je krijgt nu een scherm te zien, waar je jouw persoonlijke gegevens moet invullen. Je krijgt vervolgens een nummer toegewezen (bewaar dit goed, dit kan je volgend jaar weer gebruiken om je in te schrijven). Daarna kom je bij het digitale inschrijfformulier van de cursusweek. Vul dit volledig in en vergeet niet op de knop "verzenden" te klikken.

Zodra je definitief ingeschreven bent, krijg je ter bevestiging een e-mail toegestuurd.

De links voor niet-scouts zijn:

• Week 1 (Ouderenweek):

• Week 2 (Jongerenweek):

• Week 3 (Jongerenweek):

• Week 4 (Jongerenweek):

• Week 5 (Jongerenweek):

• Week 6 (Ouderenweek):

• EZVW:

• ZI:

Let op 1!: Ben je lid van Scouting, gebruik dan de bovenste procedure, anders moet je het hogere cursustarief betalen.

Let op 2!: Ben je geen lid van Scouting en ben je vorig jaar al een keer naar de zeilschool geweest, gebruik dan je relatienummer dat je vorig jaar gehad hebt bij de inschrijving. Hiermee kan je je vervolgens inschrijven via de ledeninschrijving. Weet je het relatienummer niet meer, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zoeken we het voor je op. Inschrijven met het relatienummer van vorig jaar is voor onze administratie makkelijker.

Mocht het niet lukken om je digitaal in te schrijven vanwege problemen met Scouts Online, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over inschrijvingen, een cursus en/of over de zeilschool, kun je kijken bij de contactinformatie.

Voor de algemene voorwaarden en ook de MBL-Z1a verklaring kijk je op het downloads gedeelte van deze website.

Inschrijven 2018

EZVW: 28 april t/m 5 mei
ZI-weekend: 10 mei t/m 13 mei

Week 1 (16+): 14 juli t/m 20 juli
Week 2: 21 juli t/m 27 juli
Week 3: 28 juli t/m 3 augustus
Week 4: 18 augustus t/m 24 augustus
Week 5 (16+): 25 augustus t/m 31 augustus

Schrijf vanaf 1/1/2018 in!